Ge mig motivation tack!

För att genomgå livsstils förändringar krävs motivation för att faktiskt ta tag i det och förändra. Men vad händer om du bara går och väntar och väntar och motivationen aldrig dyker upp? Vad som händer när man fått motivation och kommit igång med förändringen men sedan tappar motivationen vet det flesta: man slutar.

Hur löser man dessa två problem då?
Ledsen att säga det men det är faktiskt inte något eller någon som kan hjälpa dig med detta mer än du själv! Som Paolo Roberto så fint uttrycker det: “I slutändan handlar det bara om en sak, det är å få arslet ur soffan och röra på sig”.

Jag motiveras av det som är bra för min hälsa och då hjälper det mig att läsa och lyssna på motiverande texter och videos för att just få upp arslet från soffan. Därför vill jag dela med mig av det som hjälper mig att hålla mig på banan. Det är fakta och egna tankar om motivation som jag kommer dela med mig av i denna serie av inlägg. Så håll utkik här eller på min intagram @paret_pa_banan  om du tror att det ger dig motivation att fortsätta med eller förändra dina vanor! Imorgon kommer del 1.

 

Referenser:

Roberto, Paolo. 2018 (https://www.youtube.com/watch?v=DVfmNcgsSpQ)

Omslagsfoto:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *