Just Keep Swimming, just Keep Swimming!

Jag älskar värme så jag har passat på att njuta av solen då det ändå inte hjälper djuren och naturen om jag klagar! Dock så orkar man ingenting. Jag och Samuel har totalt vänt dygnet denna semester. Jag går upp vid 10:00 han vid 12:00 och så är vi vakna till 03:00-04:00. De första tiden hemma på semestern tog vi oss knapp ut ur huset fören kl 16:00 och då för att bada. Efter det så piggade man på sig och kanske orkade hitta på något. Nu har vi vant oss något och kan komma igång lite tidigare men oftast startar vi dagen med stranden och ett eller flera dopp.

Vi har badat i många olika sjöar och en gång i havet denna sommar men vi har förmånen att bo ca 3-4 minuters promenad från en fin liten sjö med strand, brygga och kiosk så där har vi varit mest. Det är verkligen helt underbart att det är så enkelt att ta sig ett dopp i värmen.

Som jag nämnde så orkar vi ingenting i värmen och det inkluderar att träna. Det är på kvällar och nätter som man egentligen ska passa på men det är ju ofta då som vi hittar på saker och träningen har tyvärr blivit bort prioriterad. Detta har jag dock försökt lösa med simning. Jag har aldrig simmat som motion förut då jag älskar att leka i vatten men avskyr att simma! Denna sommar är det dock ett perfekt tillfälle att träna både muskler och kondition då jag hela tiden vill ligga i vattnet och blir SÅ trött av att simma! Det bästa träningspasset var tillsammans med lillsyrran Lizette när vi först körde något som kan liknas vid vattengympa och sedan tävlade i simning mot varandra! Då blev det både roligt och effektivt eftersom man gav så mycket mer än när man bara simmar på egen hand. Vi båda var helt slut efter loppen!

Jag och Lizette

Nu har jag dock köpt nya löparskor från Asics så känner mig sugen på att testa dem! Bra motivation att köpa nya grejer, inte så bra för plånboken men jag har fått problem med början till hälsporre så ett par bra skor är en god investering i min hälsa! Jag har 30 dagar på mig att testa om jag trivs med dem så måste släpa mig ut till löparspåret inom denna period oavsett motivation eller ej. Just do it! Eller får jag använda det uttrycket trotts att jag köpt Asics?? ;D

Ps. Omslagsbilden är på en sjö i närheten av min farmor i värmlandsskogarna, hur vacker plats är det inte?

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *