Kan jag hålla tyst?

Framöver kommer det kanske bli lite mer sällan mellan bloggarna, det beror på att vi “vardagsmotionerar” mer än någonsin! Vi bygger äntligen en terrass på vår framsida! Jag kommer försöka ägna den energin jag har på framsidan och lite mindre åt att plugga på om kost och motion… om jag nu kan hålla mig ifrån det.

I lördags skyfflade jag och Samuel nog 2 ton sand. Och i söndags var det till att jämna till marken och lägga plattor. Grävandet på lördagen var riktigt tungt men skönt arbete, man använde hela kroppen och kunde variera position och belastning regelbundet, jag var dock helt däckad på kvällen. På söndagen var det värre. Dels hade man redan träningsvärk från grävandet men vi tillbringade minst 5 timmar och 40 minuter mer eller mindre på knä eller huk. Mina ben gör så ont idag och det blir bara värre! Haha, vi får se om jag kan gå imorgon!

Men oavsett om jag kan gå eller inte så kommer Motivation: dos 5 ut imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *