Tillbaka till gamla och framåt mot nya!

Ja, under de senaste veckorna så har vi dels kommit tillbaka till gamla vanor och rutiner men även bytt ut gamla mot nya som innebär en stor förändring för oss.

Vi har sen två och en halv veckor tillbaka varit tillbaka i gamla goda vanor med Gymix passen! Träningsvärken gör sig konstans påmind då jag tappat mycket under sommaren då det mest bara blev simning som motion men det känns riktigt bra att vara igång igen!

Tyvärr är inte gympapasset kvar som vi brukade köra på måndagar och har därför kört cirkelträning både måndag och torsdag. Vi får se om måndagen byts ut mot något annat då vi kör core med pilatesboll på tisdagar som också är mycket muskler och styrka, även om det är lite mer smidighet och rörlighet i det passet. Jag skulle gärna dansa på onsdagar men har inte riktigt mitt Power Fit Crew med mig där än, vi får se längre fram under terminen.

De nya vanorna i vår lilla familj är, hör och häpna, att det nu är jag som lagar maten till vardags här hemma.  Jag som alltid avskytt att laga mat måste nu ställa mig vid grytor och kastruller och vara påhittig varje vardag. Det har än så länge (två veckor) gått bra, men är orolig att fantasin snart tar slut. Anledningen är att det nu är jag som kommer hem tidigast från jobbet. Dock kommer jag fortfarande hem sent både måndag och tisdag som är träningsdagar så det påverkar motivationen att gå till träningen när man knappt hinner slänga i sig maten innan man måste rusa iväg. Jag har dock inte låtit mig slippa undan träningen på grund av det än, så det är bara att fortsätta hålla goda vanor uppe!

Samuel (och jag själv med för den delen) ger dock mina måltider godkänt än så länge!

Imorgon kommer Motivation: Dos 7 ut, så välkommen tillbaka då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *